Oh MyGod, I'm Back Again!

Bilderesultat for backstreet boys everybody

For dere som nå opplevde et lite tilbakeblikk til 1997; det er ikke rart! Overskriften til dette innlegget er jo et sitat fra Backstreet Boys' "Everybody", utgitt i 1997 (skulle gjerne lagt ved ISBN-nummeret, men jeg vet ikke om sanger har det). Men jo, det er jo en stund siden jeg har blogget nå, så det er vel på tide.

Siden sist har jeg overlevd russetida (og 17. mai), hatt min første skriftlige eksamen på Stange videregående skole og klippet håret. Det helt sant, gutta, Frid har ikke lenge hockeysveis! Nå har hun bare sveis

Bilderesultat for billy ray cyrus Yes, dette er Billy Ray Cyrus. Jeg har altså ikke sånn hårsveis leger!

Men jo, RT...

Var sånn passe, overvurdert, ikke så gøy. Lite etanol, men dog. Jeg har kjørt masse, og sikkert bidratt en del til ødeleggelsen av planet earth. Hørt på masse dårlige sanger, har funnet ut at jeg kan så og si hele rappen til "Battle Scars" av Lupe Fiasco og Guy Sebastian. Har også lært meg teksten til "Kolbotn" av The Real Five som var med i mgp jr 2007. 

Vi har forresten sluppet konsept, og er ikke lenger Balaclava, men Pussy Riot!! Eller, vi er vel egentlig ikke det heller, siden russetida er over, men #RT4Alltid
Hvis du er supergira på mer rt-stuff så sjekk @p.riot2017 på insta, orker ikke mer rt nå... #AldriMerRT #ReneBukser4Alltid

I dag hadde jeg (og mange andre) skriftlig eksamen i Norsk hovedmål. Det var ikke særlig underholdene, men det gikk, og jeg tror (les: håper) jeg står. Nei, da, kødder, det gikk fint :-) Skrev en retorisk analyse, om det kan kalles det, men det kan det sikkert. Tenkte egentlig mest på Egypt da det sto greier om Kairo(s). Hadde vært greit med sommerferie nå, lxm. 

Nå virker det kanskje som om jeg er sykt tragisk, og ikke har det no bra, men assa, Norge kom på 10. plass i Eurovision Song Contest! Hva faen liksom... Vi sendte maskerte menn (har ikke hørt noe fra Sylvi, tho..) og det funka(?). Men altså litt skuffa, fordi jeg bare elska Spania, men de kom sist :-(

 Hvordan kan du ikke elske Hawaii-skjorter og kassegitarer???

Men jeg synes Australia fortjener litt oppmerksomhet også. For et sceneshow! Jeg hadde nok ikke klart det han (Isaiah) gjorde.

 Han hadde egentlig bare kleine bilder/videoer av seg selv  i bakgrunnen mens han sang. Det var gøy. Sangen var fin, liker den faktisk. Sånn hører på den liksom. Litt flaut.

Men Portugal må nevnes. Likte ikke dette. Feil konkurranse. Nydelig sang. Nydelig mann. Feil konkurranse. Ikke noe eurovision over det, ikke noe glitter, nada. Feil. Nei. Slutt. Få det til å stoppe.

Jeg kunne snakket i timevis om hvert enkelt bidrag tror jeg, men skal la være, for det er bare irriterende og uinteressant for dere. Sry.

 

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive... Men hvis det er noe dere flotte, fantastiske, vakre, beste (+++) leserne mine vil at jeg skal skrive om, eller lurer på, så er det bare å kommentere :-)

Ha et godt liv.

2 kommentarer

Nettttrøll

24.05.2017 kl.22:50

Hei! Jeg er et nett ttrøll som ønsker å skrive en hat kommentar, med masse ord delings feil. Jeg er sterk for slike ballader i ESC, i steden for vestlig propaganda dekorert med glitter og gjemt bak sølvkanoner og jodling. Jeg vil at ukrainske damer med diskokule og sølvstjærner på hue, skal bli erstattet med 7 russiske bestemødre som baker små søte kaker........ LIVE! Jeg vil ha tilbake det gode gamle. #balader4lyf #oldthingback

Hilsen netttroll 👹❤️✌🏼💩 Helst ikke slett hatet mitt

Frid

24.05.2017 kl.23:05

Nettttrøll: Jeg forstår hva du mener, men jeg synes jo at ESC handler om nettopp glitter, glam, sceneshow og det stoooore. De ukrainske damene var vel ikke klimaxet fra årets Eurovision, men Buranovskiye Babushki (bestemødrene du referer til) var jo klart et høydepunkt fra 2012. Men sånne finner man, og hver år er nytt, og bringer med seg nye elementer. Men man ser jo at opp igjennom har glitter vært tilstede i mange av framførelsene.
Jeg mener jo også det at å ta tilbake det gamle gode, burde alle framføre på sitt morsmål, og det er noe jeg ikke vet om jeg liker så godt. Skal vi ha enda en Jan Teigen-periode? Jeg mener at ESC reflekterer samfunnet vårt i dag, og sånn burde det være. Vi må se framover og ikke bakover. Vi kan jo tross alt ikke reise i tid.

Skriv en ny kommentar

Frid

Frid

19, Elverum

Sover en del. Spiser mye. Har grønt hår. Teater er livet ++

Kategorier

Arkiv

hits