Vinterferie(n er over)!

Ja, når har jeg hatt én uke med ferie, og for å være ærlig så er det litt lite... #ilandsproblemer

Du rekker ikke kjenne at det er ferie ordentlig før den er over, liksom. Og så skal man jo være så sykt produktiv, og det er ikke noe jeg kan skryte på meg å være... 

Men det har jo vært deilig, selv om den har vært kort. 

Jeg var hos en kompis sammen med ganske mange flere og vi hadde Ringenes Herre-maraton. Da fikk vi diskutert noen viktige ting, som for eksempel hvem som er kjekkest av Viggo Mortensen (Aragorn) og Orlando Bloom (Legolas). 

 VS 

Konklusjonen er at Viggo sånn egentlig bare var kjekk da han spilte Aragorn, og ikke så kjekk sånn ellers, mens Orlando er kjekk hele tiden. Så Orlando vant kjekkheten i livet, mens Viggo vant i filmen, tror jeg.

Det ble nå uansett en lang natt, vi la oss ikke før sånn halv sju om morgenen. Aldri igjen.

Jeg var i Oslo for å feire at min bestemor ble 87 år, og da gikk vi ut og spiste på en restaurant som heter sykkel på vietnamesisk. Det var veldig god mat. Den er på Egertorget, alle burde dra dit en gang.

Jeg har gjort mer i ferien også, men det er liksom ikke så interessant, og så husker jeg ikke helt heller... Huff

Nå er egentlig klokka langt over leggetid, men siden jeg skal kjøre i morgen, så får jeg ca åtte og en halv timer med søvn, så det er ikke så ille likevel. 

I morgen er det skole igjen, og jeg vil seriøst ikke dette, men vi har snart forestilling, så vi trenger denne tiden, for å si det sånn... Hehe

Men for å promotere litt; kom på forestilling 17. og 18. mars på Disen!! Bare sjekk arrangementet på facebook, så blir det mindre for meg å skrive her: "Rammet- Hovedproduksjon 3 Drama". KOM, VI VIL AT MANGE SKAL KOMME.

Vi har også instagram: @hovedproduksjon2017

Og snapchat: hovedprod17

Vi gleder oss, tror jeg.

Kom og se på at vi gjør ting vi ikke kan!

 Dette kan dere nok ikke forvente dersom dere kommer for å se på 3. drama ved Stange vgs.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frid

Frid

18, Elverum

Sover en del. Spiser mye. Har grønt hår. Teater er livet ++

Kategorier

Arkiv

hits