Jul? Litt sjuk.

Særemne måtte som sagt leveres for en god stund siden, og det er derfor jeg ikke har blogget så mye, siden jeg opprettet bloggen for å slippe å skrive på særemne.

Men nå har jeg lovet ei i klassa å skrive et innlegg, så da gjør jeg det nå.

Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg skal skrive enda, så nå bare improviserer jeg enn så lenge. Det er jo snart jul, så jeg kan jo skrive litt om det. Det er fire dager til julaften, og jeg har blitt syk <3 Jeg skriver dette innlegget på denne tiden av døgnet fordi jeg, for to og en halv time siden, dro hjem fra skolen. Egentlig har jeg bare vært hjemme i en halvtime, men bussene er liksom ikke helt perfekt lagt opp til at jeg skal kunne komme meg hjem fortest mulig. Men samme det, jeg er hjemme nå, og det er deilig. 

Bilderesultat for syk Dette er meg om jeg hadde blitt tegnet (bare med grønt hår, da)

Som alle andre mennesker har jeg også en julespilleliste på Tidal, og i skrivende stund er det Michael Bublé som synger vakre toner. 

På julaften blir vi ganske få i år, det blir meg, søster, mamma, pappa, bestemor, mormor, fetteren til paps og mannen hans. Altså så er jeg den yngste, fordi ingen av mine knøttsmå kusiner kommer. Men det blir koselig! Nå vil jeg bare bli frisk til jul, fordi jeg vil ikke være sjuk.

I morgen er det juleavslutning på skolen, og da skal 1. klasse MDD ha visning for resten av MDD-folka, og jeg har skikkelig lyst til å se, men det er ikke sikkert at jeg blir frisk nok til å komme, og det er i så fall skikkelig trist :(

Jeg har ikke pynta til jul enda, men jeg har hengt opp julestjerne i vinduet på rommet, og det er ganske koselig. Og så kjøpte jeg flere sånne glass for å ha telys i, og jeg har tent dem nå, og da blir det god stemning på rommet ;D

Dette er utsikten min for øyeblikket. Jeg har skikkelig shitty kamera på mobilen, så unnskyld for det.

Nå er jeg ganske sliten av å måtte tenke så mye på meg selv, så nå slutten innlegget veldig snart.

Ha et godt liv.

2 kommentarer

Siggenpåryggen

20.12.2016 kl.17:45

https://www.youtube.com/watch?v=J9vicZL-SMg

God bedring og ha et fint liv, du også!

K

09.01.2017 kl.12:55

Du er alltid sjuk du Frid, i hodet.

Skriv en ny kommentar

Frid

Frid

18, Elverum

Sover en del. Spiser mye. Har grønt hår. Teater er livet ++

Kategorier

Arkiv

hits