Uke 43

God ettermiddag!

I dag hadde vi (3 Drama ved Stange vgs.) husvisning for de som ville se på. Vi spilte absurd teater, som er en sjanger innen teater. Det gikk fint, men jeg fikk brannsår på det venstre kneet mitt fordi jeg falt (med vilje). Det gjør litt vondt, men det går bedre nå. 

I kveld skal jeg på teater, og neste søndag har vi forestilling. Det er stress. Vi spiller en versjon av "Frost".

På fredag skal jeg på konsert med KRISTIAN KRISTENSEN (<3) sammen med onkelen min, en kompis og ei venninne. Det blir kos. 

Han med blomstrete skjorte, olajakke og en stjerne i hånda er Kristian (<3). Han er ganske flink til å synge og sånt, så hør på han (hvis dere vil og gidder).

På lørdag er det Halloween-fest med STAVIS-russen og jeg skal dra. Jeg skal kle meg ut som en gulrot. Akkurat som Hannah Montana (AKA Miley Stewart AKA Miley Cyrus).

På søndag skal særemne leveres, og til nå har jeg skrevet 60 ord. Vi må ha 2100... Med andre ord, jeg må jobbe mer med denne oppgaven. Det eneste positive er at jeg ikke er den eneste, noe som egentlig ikke er så bra allikevel. Men vi kan jo late som. Det er tross alt det skuespillere gjør, de later som.

Siden vi endelig er ferdig med absurd teater (som forresten tok utgangspunkt i Arne Lygres "Så stillhet") kan jeg lakke neglene mine!!


(Dette er ikke meg)

 

Siden vi fremdeles er i den "bli-kjent"-fasen, kan dere få vite en ting jeg liker veldig godt. Ikke se på dette som en hemmelighet, 1 fordi jeg skriver det på bloggen, og 2 fordi jeg spør folk hele tiden om de har det. 

Og det fantastiske er... *trommevirvel*...Altså sjokoladen, ikke selve massasjen (VIKTIG FORSKJELL). Så jeg er veldig glad i SJOKKIS <3

 

Det var alt for denne gang.

Ha et godt liv.

Én kommentar

K

09.01.2017 kl.13:37

Du liker ikke massasje

Skriv en ny kommentar

Frid

Frid

18, Elverum

Sover en del. Spiser mye. Har grønt hår. Teater er livet ++

Kategorier

Arkiv

hits